Over ons tekst

Over ons L.S. Metaalbewerking

Als allround metaalbewerkingbedrijf zijn wij al meer dan 40 jaar actief in ons vak. Door onze kennis en ervaring, in combinatie met ons uitgebreide machinepark, kunnen wij vele opdrachtgevers van dienst zijn met door ons ontwikkelende producten. Dit doen wij o.a. door middel van lasersnijden en met behulp van een kantpers voor het zetten van materiaal. Daarnaast houden wij ons bezig met knippen, buigen van buizen en profielen, zagen, boren  ponsen en lassen van tig en mig van RVS, staal en aluminium. Het verwerken van metalen is onze kracht doch als het te groot en of te zwaar is gaan wij naar collega bedrijven waar wij mee samenwerken. Hierbij kunnen wij zowel enkele stuks of volledige projecten voor u te verzorgen.

Wij zijn een bekend begrip in de wereld van de bouw, installatie techniek, voertuigentechniek en meer

Constructie werken  en verspanende werken als draaien en frezen  behoren ook tot de mogelijkheden. Indien nodig kunnen wij ook andere materialen verwerken zoals hout, kunststof en glas. 

Inmiddels hebben wij een bekende naam op weten te bouwen in deze branche en verschillende opdrachtgevers voorzien van producten. Zo leveren wij aan klanten binnen de bouw, installatie techniek, voertuigentechniek en inrichters van kantoren, bedrijven en scholen etc. 

Wij werken ook op projectbasis, en hebben dat al voor vele grote opdrachtgevers mogen realiseren

Een project wat wij jl. volledig hebben verzorgd is het keukenmeubilair voor het uitgifte restaurant van het Beleefcentrum Afsluitdijk.
De uitgifte meubels zijn vervaardigd uit gelaste blank stalen profielen. De lassen zijn niet geslepen zodat de verkleuring van de lassen behouden zijn gebleven. De meubels worden nadien in blanke, matte epoxy gespoten. Hierbij hebben wij ook een kassameubel ,wijntafel en wandrekken mogen ontwikkelen. Allen met dezelfde uitstraling, blank staal, mat blank gepoedercoat met houten panelen, dienblad plateaus zo ook het glas voor de ademschermen en bijbehorend natuursteen en marmerbladen. Uiteraard al het RVS voor werkbladen en ademscherm frames.

RVS laten slijpen of borstelen behoort tot de mogelijkheden

Werkstukken in de metaal hebben veelal een oppervlakte behandeling nodig. Zo kan RVS geslepen of geborsteld worden. Ook kunnen we hoogglans polijsten. Wij kunnen het stralen, beitsen/passiveren, verzinken en vergulden van glaspanelen verzorgen. Door middel van poedercoating en lak kunnen de producten in de gewenste RAL kleur geleverd worden.

L.S Metaalbewerking B.V. logo
L.S Metaalbewerking B.V.
L.S Metaalbewerking B.V. | Logo

Copyright © 2022 L.S Metaalbewerking B.V. | Alle rechten voorbehouden | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM